Uanset hvilken Koppla-pakke, du har købt, så får du et batteri, som kun fungerer sammen med DIN cykel. På den måde bliver både cykel og batteri hver for sig uinteressante for tyven, hvilket mindsker risiken for tyveri. På Koppla Connect findes også en digital systemlås, som gør, at du kan lukke cyklens elsystem ned med et enkelt klik. Det kan stadig lade sig gøre at køre på cyklen, men alle smart-funktioiner og motoren bliver ubrugelige for en eventuel tyv. Det er kun dig, som kan slå elsystemet til igen.

På Koppla Conncet findes en digitial systemlås, som gør, at du kan lukke cyklens elsystem med et enkelt klik.

For at gøre det nemt at eje en elcykel, findes der også service-notifikationer, som minder dig om, hvornår det er tid til service. Regelmæssige serviceeftersyn forlænger cyklens levetid.,

Følg din cykel

I Koppla Connect findes der også udstyr, som kan spore din cykel via GPS. På den måde kan du se din cykel og følge dine ruter direkte på mobilen. Med funktionen Geofence kan du lave et digitalt stakit, og hvis cyklen kommer udenfor dit valgte område, får du en notifikation. Hvis din cykel bliver stjålet, får du først en notifikation om, at cyklen forlader området, og derefter kan du spore den via GPSen. Vi anbefaler, at du ikke selv griber ind i tilfælde af tyveri, men bruger positionen fra GPSen til at få hjælp fra politiet.

I Koppla Connect er der også bevægelsesnotifikationer. Det betyder, at du får en notifikation, hvis nogen rører din cykel. Med disse funktioner kan du være tryg og sikker ved at eje en cykel.

ABS-bremse

Koppa Connect + ABS betyder, at forhjulet er udstyret med en blokeringsfri skivebremse, som hindrer at forhjulet blokerer og dermed mister vejgrebet. På denne måde mindskes risikoen for cykelulykker og du er mere sikker i trafikken.

Tilbage