Simple ting, som at kunne se batteristatus direkte i mobilen og at få notifikationer, når det er tid til serviceeftersyn, gør det at eje en cykel til en bekvem og smart oplevelse. Derudover samles der information, når du træder i pedaler, som gør, at du kan følge din udvikling og sundhed i appen. Samtidig kan du se, hvor meget du har bidraget til et bedre trafikmiljø ved at cykle.

Det smarte rækker også udover mobilen. Ved at koble batteriet til din cykel mindskes risikoen for tyvery, da batteriet kun virker på din cykel. Hver for sig bliver de uinteressante for tyven. Denne smart-kobling findes i alle versioner af Koppla.

Med en digital afgræsning har du mulighed for at få notifikation, hvis din cykel forlader dit valgte område.

Det er ikke usædvanligt, at flere personer bruger samme cykel. Med Koppla-appen kan du invitere dine venner og familie til at bruge din cykel. Ved at give dem tilladelse gennem appen, får de mulighed for at låne din cykel, når du ikke selv bruger den - og det bedste er, at du altid kan se cyklen på kortet. Hvis en anden har parkeret cyklen, eller du selv har glemt, hvor den er parkeret, kan du nemt finde den på kortet. Også denne funktion findes i alle versioner af Koppla.

Geofence

For dig med Koppla Connect findes der flere smart-funktioner. Med en digital afgræsning har du mulighed for at få mulighed for at få notifikationer, hvis din cykel forlader dit valgte område. Dette kaldes Geofence, og du kan lave flere for at gøre din hverdag lettere. På samme måde får du notifikation, hvis nogen rører ved din cykel. Med andre ord ord, gør det dig velinformeret og tryg, at du hele tiden har tjek på din cykel - direkte på mobilen.

Tilbage