I alle niveauer af Koppla indgår, at batteriet kun virker sammen med DIN cykel. Dette betyder, at batteriet og cyklen hver for sig er uinteressant, hvilket mindsker risikoen for tyveri.

Digitalt låsesystem

I Koppla Connect indgår et digitalt låsesystem, som gør, at du kan låse cyklens elsystem med et klik. Det betyder, at motoren og alle smart-funktioner bliver ubrugelige for tyven. Det kan stadig lade sig gøre at køre på cyklen uden hjælp fra elmotoren, men risikoen for tyveri mindskes, når kun du har kontrol over elsystemet. Det er kun dig, der kan slå elsystemet til igen.

I appen kan du se bevægelsesnotifikationer, som gør, at du ved, hvad der sker med din cykel, hvis du ikke er der.

Lav en digital afgræsning

For dig med Koppla Connect findes der yderligere funktioner, som gør dig mere tryg. Med Geofence kan du opsætte en digital afgræsning og på den måde vælge et område, hvor din cykel skal befinde sig. Hvis cyklen forlader området, får du en notifikation og kan straks reagere. Via GPS-sporing kan du derefter følge cyklen, og se hvor den kører hen.

Bevægelsesnotifikationer

I appen findes også bevægelsesnotifikationer, som gør, at du ved, hvad der sker med din cykel, når du ikke er der. Bevægelsesnotifikationen afsendes, hvis nogen rører eller flytter din cykel. På den måde kan du føle dig tryg ved altid at vide, hvor din cykel er. Bevægelsesnotifikationer indgår i Koppla Connect.

Tryghed er vigtig for dig, som ejer en cykel. Nu har du cyklen med dig hele dagen - direkte på mobilen.

Tilbage